Pizza deliciosa

de luminita20_2006 in Pizza, 12 Sep 2010 | 54876 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt aluat :

  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie
  • 40 ml ulei de masline
  • sare
  • 300ml apa calduta

Umplutura

  • salam uscat'si simplu
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 gr masline
  • ketchup
  • oregano
  • 200 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza deliciosa:

aluat: Se dilueaza drojdia cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul, se scoate pe masa de lucru si se framanta pana cand obtinem un aluat elastic si care nu se lipeste de mana(mai puteti pune putin ulei daca e necesar). Dupa care se pune intr-un bol, se acopera cu un prosop si se lasa la cald sa creasca intre 40 min si 1h 30min - depinde de temperatura.

Dupa aceea se scoate, se imparte in functie de marimea tavii(la mine au iesit 3 tavi rotunde) Se intinde foaia, se lasa 5 min apoi se unge cu ketchup si presara oregano, apoi se pune salamul uscat, masline si ardei taiat pai, iar la final cascavalul. Se da la cuptor `25 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza deliciosa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

12.09.2010, 17:07

oo vadf ca am cerere ma apuc iar de treaba

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:25

dupa cum arata cred ca este super-delicioasa...............

pisi 1

21.09.2010, 15:32

arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Formaggi